АЕЗ Закакиу
АЕЗ Закакиу

Результаты
05.10.2019 15:30
Завершен
Онисилос Сотира
АЕЗ Закакиу
4:1
18.05.2019 16:00
Завершен
Этникос Ахна
АЕЗ Закакиу
5:0
11.05.2019 16:00
Завершен
АЕЗ Закакиу
Дигенис Ороклинис
5:2
05.05.2019 16:00
Завершен
АЕЗ Закакиу
МЕАП Нису
1:1
20.04.2019 16:00
Завершен
Онисилос Сотира
АЕЗ Закакиу
2:1
2nd Division, Group B
2nd Division, Group A